Mening: Tvungen organhøsting fra samvittighetsfanger i Kina må avsluttes

Falun Gong-utøvere rekonstruerer «stjeling av organer fra fengslede utøvere i Kina» under en demonstrasjon i Wien. De protesterer mot import av menneskelige organer fra Kina. 1. oktober 2018. Foto: Joe Klamar/AFP via Getty Images
5. mars 2023

Kinesiske statsmedier har anklaget den amerikanske regjeringen for å være "hysterisk", "latterlig barnslig" og "miste roen" etter at USA’s fly har skutt ned fire objekter, inkludert en kinesisk spionballong i februar.

Artikler i China Daily, People’s Daily og Global Times hånet USA og mente at Washington gjorde en "stor sak av at F-22 er uovervinnelig når fienden er en ballong" og at "det ser ganske tøft ut i møte med ballonger".

Hånet er mørk ironisk, men ledelsen i Kina er skyldig i den mest ekstreme, hysteriske overreaksjonen når det gjelder samvittighetsfanger. Gjennom de siste 23 årene har den kommunistiske ledelsen i Beijing utført tvungen organhøsting fra fredelige, forsvarsløse Falun Gong-utøvere i Kina.

Falun Gong er en åndelig metode med selvforbedring som ikke er eller har vært en trussel for noen regjering i verden, inkludert Det kinesiske kommunistpartiet (KKP) der utøverne prøver i hverdagen å leve etter verdiene sannhet, medfølelse og toleranse. Til tross for gruppens fredelige oppførsel med sine mediterende øvelser, mistet den nå avdøde KKP-lederen, Jiang Zemin, fullstendig besinnelsen. Han startet en landsdekkende forfølgelseskampanje mot Falun Gong-utøverne i 1999 og satte i gang et system med massemord ved å fjerne vitale organer fra fengslete Falun Gong-utøvere.

De kinesiske artiklene latterliggjør USA for en antatt, uforholdsmessig bruk av makt mot ballongene, men det er KKP som til slutt må ta ansvar for bruk av makt. De torturerer og dreper sårbare Falun Gong-utøvere, oftest i isolasjon der grupper med politifolk eller vakter torturerer forsvarsløse mennesker til døde eller tar dem til operasjonsbordet der organene blir plyndret og brukt til transplantasjoner for profitt. I ballongsaken skjøt USA ned fire livløse objekter, mens KKP dreper et ukjent antall uskyldige mennesker for organene deres i Kina.

Leger mot tvungen organhøsting (DAFOH) stadfester, uten tvil, at tvungen organhøsting er avskyelig og ond. KKP burde revidere sin brutale forfølgelse av uskyldige i stedet for å gi misforstått, sardonisk kritikk av USA for å forsvare eget luftrom.

DAFOH henstiller til KKP om øyeblikkelig å stanse tvungen organhøsting fra levende Falun Gong-utøvere og andre samvittighetsfanger.

Det er også tid for at resten av verden sier klart ifra til KKP om den grusomme politikken deres med tvungen organhøsting. Dette må ikke fortsette mens verden ser på i stillhet. Dette er ikke et spørsmål om politikk eller partipolitisk tilknytning; dette angår hele menneskeheten.

Synspunkter som kommer til uttrykk i denne artikkelen er forfatterens egne og speiler nødvendigvis ikke synspunktene til Epoch Times.

Ad i artikkel – AdSense
AD