Epoch Times Brands

Personvernerklæring

Epoch Times samler inn og behandler din personlige informasjon i samsvar med denne personvernerklæringen og i samsvar med gjeldende databeskyttelsesforskrifter og lover. Denne kunngjøringen gir nødvendig informasjon om dine rettigheter og forpliktelser og forklarer hvordan, hvorfor og når vi samler inn og behandler personopplysninger.

Om Epoch Times

Epoch Times Norge er basert i Oslo og er et foretak under stiftelse.

Vi kan kontaktes via e-post: [email protected]

Informasjonen vi samler inn

Epoch Times behandler din personlige informasjon for å oppfylle våre juridiske, lovbestemte og kontraktsmessige forpliktelser og for å gi deg våre produkter og tjenester. Vi samler aldri unødvendig personlig informasjon og behandler ikke informasjonen din på noen annen måte enn det som er angitt her.

Personlig informasjon som vi samler inn:

 • e-post (gjelder kun vår nyhetsbrevtjeneste og vårt online abonnement)
 • IP adresse
 • nettlesertype og type operativsystem
 • brukeraktivitet på våre nettsteder.

Vi samler informasjonen gjennom:

 • Elektronisk skjema eller epost
 • IP-adresse
 • Informasjonskapsler
 • Brukeraktivitet på våre nettsider

Hvordan vi bruker personopplysninger(juridisk grunnlag for behandling)

Epoch Times tar personvern på alvor og vil aldri avsløre eller selge personlig informasjonen uten samtykke, med mindre loven krever det. Vi beholder bare informasjon så lenge det er nødvendig og for de formål som er angitt i denne kunngjøringen. Selv om du har avtalt at vi kan gi deg kampanjetilbud og markedsføring, kan du når som helst trekke ditt samtykke.

Vi samler informasjon om din bruk av våre nettsteder og apper for å forbedre innholdet, gjøre dem mer passende for dine behov og øke brukervennligheten. Videre for å

 • ... gjøre navigasjonen enklere og mer personlig med våre produkter (f.eks. Innhold) og tjenester tilpasset brukerne.
 • ... forbedre dine opplevelser og dine sosiale kontakter.
 • ... analysere og utvikle våre nye produkter og tjenester i henhold til brukernes interesser.
 • I spesifikke tilfeller vil vi være kontraktmessig forpliktet til å dele informasjonen din med en av våre pålitelige tredjeparts servicepartnere som beskrevet nedenfor. I disse tilfellene vil vi avklare at dataene du deler vil bli overført til tredjeparter. Du vil alltid ha muligheten til ikke å dele dataene dine ved ikke å delta i det spesifikke programmet.

Dine rettigheter

Du har rett til å få tilgang til all personlig informasjon som Epoch Times behandler om deg, herunder informasjon om:

 • Hvilken personlig informasjon vi har om deg.
 • Formålet med behandlingen.
 • Personopplysningene det gjelder.
 • Mottakerne som personopplysningene har / vil bli varslet til.
 • Hvor lenge vi har tenkt å lagre din personlige informasjon.
 • Informasjon om kilden hvis vi ikke har samlet inn informasjonen direkte fra deg.

Hvis du mener at vi har ufullstendig eller feil informasjon om deg, kan du kreve at vi skal korrigere og/eller supplere informasjonen. Vi vil bestrebe oss på å oppdatere/korrigere så snart som mulig - med mindre det er en gyldig grunn til ikke å gjøre det. I så fall får du beskjed.

Du har også rett til å be om sletting av dine personopplysninger eller å begrense behandlingen i samsvar med databeskyttelsesloven, samt å motsette deg direkte markedsføring fra oss og å bli informert om enhver automatisk beslutningstaking vi bruker.

Hvis vi mottar en forespørsel fra deg om å utøve noen av de ovennevnte rettighetene, kan vi be deg om å bekrefte din identitet. Dette for å sikre at dataene dine er beskyttet. Å utøve slike rettigheter kan påvirke vår evne til å tilby våre produkter og tjenester.

Dele og avsløre din personlige informasjon

Vi hverken deler eller avslører din personlige informasjon uten ditt samtykke, bortsett fra for formålene beskrevet i denne kunngjøringen eller hvis det er juridiske krav. Epoch Times bruker pålitelige tredjeparter for å tilby tjenestene og forretningsfunksjonene som er oppført nedenfor. Våre tredjeparter samler inn og behandler informasjonen om deg iht. deres personvernregler og er pålagt å overholde GDPR som beskrevet i deres regler.

Vi deler din personlige informasjon med følgende kategorier:

 • Vi bruker begrensede tjenester fra pålitelige tredjepartsleverandører, som Google, Facebook og Lotame, for å analysere hvordan brukere bruker nettstedene og appene våre, og for å spore brukerinteresser, trender og mønstre - dette for å tilpasse innholdet og møte din interesse for våre nettsteder.
 • Vi bruker begrensede tredjepartsannonseringsfirmaer for å betjene brukere med noen av annonsene som vises på nettstedene og appene våre. Dette for at annonser skal kunne tilpasses dine interesser ved bruk av nettsteder og apper.

Internasjonal overføring av personlig informasjon

Våre tjenesteleverandører som Google, Facebook og Lotame er amerikanske selskaper. De overholder EU-US Privacy Shield-prinsippene angående innsamling, bruk og overføring av personopplysninger mellom Det europeiske økonomiske området og USA. Dette sikrer internasjonal overføring av personopplysninger mellom EØS-landene og USA i samsvar med GDPR for beskyttelse av personopplysninger.

Beskyttende tiltak

Epoch Times tar personvernet ditt seriøst, og vi tar alle rimelige og forebyggende tiltak for å beskytte og sikre din personlige informasjon. Vi er opptatt av å beskytte deg og informasjonen din fra uautorisert tilgang, endring, avsløring eller ødeleggelse, og for å ha hensiktsmessige sikkerhetstiltak på plass.

Kryptering er vår sikkerhetsstrategi for å sikre at de lagrede personopplysningene bare kan nås av autoriserte roller og tjenester med autorisert tilgang til krypteringsnøklene.

Personopplysninger blir kryptert og lagret i et privat og isolert miljø for økt sikkerhet.

Vi lagrer alle personopplysningene vi samler inn fra EU-land i Epoch Times EU-datasenter, fysisk lokalisert i EU, hvor også vår behandling av disse dataene finner sted.

Konsekvenser om din informasjon ikke oppgis

Du er ikke forpliktet til å gi din personlige informasjon til Epoch Times, men siden denne informasjonen er nødvendig for at vi skal kunne tilby deg våre tjenester/produkter, kan det da være produkter eller tjenester vi ikke kan tilby.

Hvor lenge oppbevarer vi informasjonen din?

Epoch Times lagrer din personlige informasjon så lenge det er nødvendig for formålet det ble samlet inn for – slik at du som bruker av nettsteder og apper skal kunne anvende våre tjenester.

Personer under 16 år

Epoch Times behandler med hensikt ikke personopplysninger fra personer under 16 år. Personopplysninger for brukere under 16 år behandles bare hvis samtykke er gitt/godkjent av personen med foreldreansvar for barnet. Det vil bli gjort en rimelig innsats fra vår side for å verifisere slike saker.

Eventuelle klager

Epoch Times behandler din personlige informasjon i samsvar med denne personvernerklæringen og i samsvar med relevante lover om personvern. Dersom du ønsker å klage på behandlingen av dine personopplysninger, eller hvis du ikke er fornøyd med hvordan vi har håndtert informasjonen din, har du rett til å klage til en tilsynsmyndighet.

Epoch Times

E-post: [email protected]

Endringer i personvernerklæringen vår

Epoch Times kan oppdatere denne kunngjøringen. Du kan alltid se siste versjon av personvernerklæringen her.

Denne kunngjøringen ble oppdatert primo april 2021.

Har du spørsmål?

Kontakt oss på e-post: [email protected]