Xi Jinpings bekymring for kjente profetier fører til en vanvittig utrenskning av militære ledere

Kinas president Xi Jinping i en bil etter å ha inspisert troppene under en parade for å feire 70-årsjubileet for grunnleggelsen av Folkerepublikken Kina. Den himmelske freds plass i Beijing den 1. oktober 2019. Foto: Kevin Frayer/Getty Images
1. oktober 2023
AD

Den kinesiske lederen Xi Jinpings uvanlige, militære utrenskning har sammenheng med en mystisk profeti, ifølge en pålitelig kilde.

Tidligere i sommer gjorde Xi utskiftninger i «People's Liberation Army Rocket Force», en militær enhet som driver landets atom- og missilstyrker.

Nylig avslørte innsidere at Kinas forsvarsminister, Li Shangfu, for tiden etterforskes for korrupsjon knyttet til anskaffelse av militært utstyr etter å ha forsvunnet fra offentligheten i over to uker.

Militær utrenskning har sammenheng med Xis tro på profetier

Ifølge en pålitelig kilde som er kjent med Det kinesiske kommunistpartiet (KKP) og hovedårsaken til Li Shangfus avgang, er at Xi har en sterk tro på profetier og at han omgir seg med mennesker med overnaturlige evner som analyserer gamle, kinesiske profetier for ham.

 Ifølge Pushback-diagrammet, en berømt profeti fra Tang-dynastiet fra 700-tallet, antas det at Xi er forutbestemt til å bli myrdet av en soldat som bærer en bue. Dette er beskrevet i det 46. bildet i Pushback-diagrammet.

Ifølge kilden tror Xi på profetier og er veldig redd for døden. Han tror at «soldat» og «bue» tilsvarer oppskyting av missiler, raketter eller satellitter, og det er grunnen til at Xi er på vakt mot de militære lederne som har ansvar for disse operasjonene. For å unngå denne katastrofen har han arrestert toppledelsen i rakettstyrken og mistenker de øverste rekkene av KKP-tjenestemenn som har «bue» i navnet, slik som Kinas statsminister Li Qiang. Den kinesiske karakteren Qiang er sammensatt av to ordstammer, "bue" (substantiv) og "selv om" (konjunksjon).

Profeti

Pushback-diagrammet laget av astronom-astrologen Li Chunfeng, er en av de mest fremtredende kinesiske profetier som i ettertid har vist seg å ha forutsett mange historiske hendelser med stor nøyaktighet.

Det 46. bildet i Pushback-diagrammet ledsages av følgende ode: «Det var en soldat med en bue, og han sa at jeg bare var en gråhåret spurvefugl. Gylne sverd ligger i bakhold ved østdøren, og krigeren går inn i keiserpalasset gjennom bakdøren.»

De to siste setningene refererer tilsynelatende til en leiemorder eller et kupp, som har som mål å styrte en statsleder i måten de beskriver en soldat som går inn i det keiserlige palasset gjennom bakdøren.

Det kinesiske tegnet for Xis etternavn er sammensatt av to deler og betyr henholdsvis "fjær" og "hvit". At det nevnes en «hvithåret spurvefugl», også kjent som en kinesisk bulbul, kan godt være et ordspill for å antyde Xis etternavn. I så tilfellet snakker denne oden om et "palasskupp" rettet mot Xi.

Pil og bue var det gamle, kinesiske våpenet for langdistanseangrep, mens det moderne våpenet for langdistanseangrep er missilet, og Rocket Force er kombinasjonen av KKP’s kjernefysiske og konvensjonelle missilstyrker.

Xi Jinping tror på overnaturlige evner

Selv om Xi hevder å tro på marxistisk-leninistiske teorier og ateisme, er han interessert i buddhistisk kampsport, qigong og mystiske krefter.

I 1982 dro Xi, den gang 29 år gammel, til Zhengding i Hebei-provinsen for å jobbe som fylkets visepartisjef. Han var en hyppig besøkende i Linji-tempelet og ble venn med mester Youming, som var munk ved tempelet. Da mester Youming fikk problemer med å skaffe midler til gjenoppbygging av tempelet, hjalp Xi med å fjerne myndighetenes hindringer.

I 1983 godkjente Xi gjenåpningen av Linji-tempelet for publikum. Han støttet også utnevnelsen av mester Youming til abbed. Selv etter å ha tatt nye stillinger andre steder, dro Xi tilbake til Zhengding for å besøke Mester Youming fra tid til annen.

I følge amerikanske diplomatiske lenker utgitt av WikiLeaks, sa en nær venn av Xi, kalt «professor», at Xi Jinping «utviste en fascinasjon for buddhistisk kampsport, qigong og andre mystiske, helsebringende krefter, men også buddhistiske, hellige steder som Wutaishan.»

Professoren sa at han var overrasket over hvor mye Xi visste om emnet og hans tro på overnaturlige fenomener.

Xis fascinasjon for buddhisme og interessen for det overnaturlige kan stamme fra faren, Xi Zhongxun.

Xi Zhongxun beordret restaurering av levningene etter Huineng, den sjette patriarken i Zen-buddhismen, som ble ødelagt under kulturrevolusjonen.

Xi har også et nært forhold til Dalai Lama. I 1954 dro Dalai Lama til Beijing fra Tibet for å studere kinesisk språk og marxist-leninisme i et halvt år og hadde et godt forhold til Xi Zhongxun. I 1959 flyktet Dalai Lama til India. Han ble fordømt av Beijing og utpekt som den ansvarlige for den tibetanske uavhengighetsbevegelsen. Men frem til 1980 bar og viste Xi Zhongxun fortsatt frem den berømte klokken han hadde fått av Dalai Lama.

Xi Zhongxun støttet også aktivt den kinesiske Qigong-bevegelsen. Den 16. november 1989 ble stiftelseskonferansen til «World Medical Qigong Society» arrangert i Beijing med Xi Zhongxun som tibetansk, buddhistisk æresformann.

Xi Jinpings kone, Peng Liyuan, ble også avslørt for å være buddhist. Det gikk rykter i Kina om at hun hadde blitt en disippel av en aktet, tibetansk buddhistmester.

Ifølge Lin Zhongbin, en pensjonert professor ved «Tamkang University» og «National Sun Yat-sen University» i Taiwan, fortalte Dalai Lama ham personlig i 2011 at Peng «ikke lenger benekter at hun er buddhist».

Troen på det guddommelige er "iboende i menneskets natur"

Den 12. september uttalte aktualitetskommentator Nathan Su til Epoch Times at troen på Gud er noe som er felles for alle mennesker, selv om man henfaller seg til ateisme.

"Det er en god del ting som er i universet og mange fenomener som skjer rundt oss hver dag, som ateismen ikke kan forklare", sa han. "Selv om man er ateist, må man i mange tilfeller, i møte med utallige usikkerheter, derfor fortsatt tro på noe overnaturlig, og dette er ikke overraskende."

Su sa at gjennom tidende har mange ateister hatt dette til felles.

«Karl Marx hevdet at han var ateist. Men Marx trodde på satanisme. Satanisme er en kult, men det er ikke en ateistisk oppfatning, sa han.

Etter å ha registrert seg ved universitetet i Bonn i oktober 1835, ble Marx en Satan-tilbeder som regelmessig deltok i okkult praksis.

I et av diktene sine skrev han: «Derfor har jeg forspilt himmelen, jeg vet det fullt og helt. Min sjel, en gang lojal mot Gud, er utvalgt til helvete.»

Ad i artikkel – AdSense
AD