Spillefilmen "Silver Screen Dreams" appellerer til publikum

"Kjærlighet, samarbeid, tillit, medfølelse, ærlighet og sannhet. Disse verdiene er akkurat det vi trenger nå". Filmen vises i Oslo onsdag den 13. september 18-20 ved Vika kino.

Rollebesetningen til Silver Screen Dreams ved Middletown Cinemas, Middletown, New York den 1. oktober 2022. Foto: Med tillatelse fra New Century Films
3. september 2023
AD

Spillefilmen Silver Screen Dreams, produsert av New Century Films, forteller en historie om å seire over vanskeligheter. Bakteppet for filmen er den kinesiske filmindustrien, men "det er i høyeste grad en Hollywood-historie", sa skuespiller, regissør og produsent David Patrick Wilson, som har jobbet i den amerikanske underholdningsindustrien i over femti år.

Den 1. oktober i fjor var Wilson og konen, Nan Gill Wilson, på kino og så Silver Screen Dreams ved Middletown Cinemas i Middletown i New York.

Filmen handler om en A-listet skuespiller som fikk sin drøm om sølvlerretet knust. Wilson fortalte at han de første årene i Hollywood ble utsatt for lignende behandling. "Da jeg var en ung skuespiller, ble jeg lovet en stor rolle i en stor film", sa Wilson til Epoch Times, "men på grunn av seksuell- og økonomisk politikk gikk rollen til en nå kjent og fremtredende skuespiller. Det hadde ikke noe å gjøre med dyktighet eller erfaring."

Actor, director, and producer David Patrick Wilson and wife Nan Gill Wilson thoroughly enjoyed watching Silver Screen Dreams at its premiere in Middletown, N.Y., on Oct. 1, 2022. (Lin Nan/Epoch Times)
Skuespiller, regissør og produsent David Patrick Wilson og kona Nan Gill Wilson koste seg på premieren på Silver Screen Dreams i Middletown, New York den 1. oktober 2022. Foto: Lin Nan/Epoch Times

Wilson følte en dyp resonans med verdiene som ble formidlet i filmen. "Kjærlighet, samarbeid, tillit, medfølelse, ærlighet og sannhet, alle disse verdiene er det stort behov for i enhver filmindustri, i alle bransjer, overalt i verden. Det ville vært fint å overføre dette fra underholdningen til hverdagslivet."

Wilson sa: "Vi likte det virkelig godt. Du trenger ikke kunne språket for å vite hva som blir sagt. Hvis det er ærlig, er det åpent og sannferdig; det gir resonans.»

Nan Gill Wilson, skuespiller, produsent og talkshow-vert, ble rørt av filmen. "Den eneste måten å forandre verden på, er gjennom medfølelse og kjærlighet", sa hun.

Silver Screen Dreams lead actress Alyssa Zheng at Middletown Cinemas, NY on Oct. 1, 2022. (Courtesy of New Century Films)
Silver Screen Dreams hovedrolleinnehaver, Alyssa Zheng, ved Middletown Cinemas i New York den 1. oktober 2022. Foto: Med tillatelse fra New Century Films

Silver Screen Dreams med Alyssa Zheng og Leah Feng i hovedrollene, vant hedersomtale for beste kvinnelige hovedrolleinnehaver og beste komponist ved American Golden Picture International Film Festival, samt beste kvinnelig skuespiller i spillefilmkategorien på Canada Alternative Film Festival og beste kostymedesign ved Athen International Monthly Art Film Festival.

Hovedrolleinnehaver Alyssa Zheng sa at filmen "gir folk håp og styrke. Den reflekterer den positive siden av menneskeheten, samtidig som den skildrer en grusom virkelighet."

Filmen vises i Oslo den 13. september 2023 kl 18-20 ved VIKA KINO

Offisiell nettside finner du her.

Publikums anmeldelser fra New York i USA finner du her.

Trailer fra filmen finner du her.

Epoch Times-reporter Lin Nan bidro til denne artikkelen.

Ad i artikkel – AdSense
AD