Filmanmeldelse: "The Great Awakening"

Den nye verdensordningen og den avskyelige markedsføringen av Covid-19

"The Great Awakening" av regissør Mikki Willis, kaller det som skjer nå, for "et synkronisert tyranni." Foto: Plandemic Series
2. juli 2023
AD

Den tredje og muligens ikke den siste delen i «Plandemic»-serien, «The Great Awakening», av regissør Mikki Willis tar de for seg mye av den informasjonen som kom fram i de to første filmene, «Plandemic» og «Indoctornation». Den inneholder imidlertid også en rekke bakgrunnsstoff som tyder på at frøene til 2020-Covid-19-skremselen ble plantet for flere tiår siden og at dette kun er en enkelt fasett i den djevelske og uhyggelige innsatsen fra noen få - for å skape et enhetlig parti kalt Den nye verdensordningen (NWO).

NR | 1t 56min | Dokumentar, teknologi, medisin, samfunnsvitenskap

Et tidligere medlem av Bernie Sanders «Bernie Bros»-brigaden, Willis, som så mange (men fortsatt ikke mange nok) av dem var ytterst til venstre, begynte å innse at han var blitt ført bak lyset og foretok derfor en enorm ideologisk helomvending.

I samarbeid med «Informed Consent Action Network», grunnlegger og EEO-administrerende direktør, Del Bigtree (som skrev og produserte 2016-filmen «Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe»), bruker Willis nesten halvparten av spilletiden på 116-minutter å koble det som skjedde de tre siste årene til hendelser som dateres tilbake til 1949, med grunnleggelsen av Det kinesiske kommunistpartiet (KKP).

Det startet med Mao

To av de første sakene KKP-leder Mao Zedong implementerte, var å innføre «lydighet» som en «dyd» og gjøre befolkningen kjønnsløse. Denne "kjønnsløsheten" oppfordret menn og kvinner til å ha identiske hårfrisyrer og bære de samme, lite flatterende uniformene.

"The Great Awakening"
Rødegardister, elever ved videregående skole og studenter ved universiteter, i en parade i juni 1966 i Beijing. Den røde garde gikk amok i kinesiske byer og terroriserte mennesker, spesielt eldre. Foto: Jean Vincent/AFP via Getty Images
"The Great Awakening"
En plakat fra 1966 i en gate i Beijing som viser hvordan man skal håndtere en såkalt folkefiende. Mao Zedong brukte unge mennesker som Rødegardister for å håndheve politikken sin. Foto: Jean Vincent/AFP/Getty Images

Du lurer kanskje på hva dette har med covid-19 å gjøre? Veldig mye. I mars 2020 opplevde vi en umiddelbar, global nedstengning som også inkluderte "ikke-essensielle" arbeidere som måtte isolere seg hjemme og vaksinere seg. Hvis du var "lydig", oppførte du deg med "dyd"; hvis ikke, ble du gjort til skamme og latterliggjort eller noe enda verre.

Venstresidens nylige fremstøt mot transpersoner, kroppslemlestelse, hormonblokkere for barn og støtte til kjønnsdysfori er som hentet rett ut fra Maos manual.

Tidlig i filmen og underveis med jevne mellomrom dukker det opp filmklipp fra en video fra 1969 av forfatter og filmskaper G. Edward Griffin. Antikommunisten Griffin forutser på uhyggelig vis det som skjer akkurat nå. Først splittes og erobres mennesker etter rase, klasse og ideologi og deretter bevæpnes den føderale regjeringen for å undertrykke stemmene og friheten til de som våger å stille spørsmål ved makthavernes motiv og metoder. I dag kjenner vi disse som NWO og «Centers for Disease Control» (CDC).

Fauci da og nå

Når vi snakker om CDC, i tillegg til Griffin-videoen, viser Willis en annen fra 80-tallet, ingen ringere enn Anthony Fauci. Hans forskning på en kur mot AIDS ble sterkt kritisert, spesielt av de som var mest utsatt for denne sykdommen. Med covid-19 gjorde Fauci det stikk motsatte. I stedet for å gjøre den nødvendige forskningen, godkjente han det som egentlig var en prototype og solgte den falske varen til hele verden.

The Great Awakening
Demonstranter avbryter en pressekonferanse i Toronto den 16. august 2006, gitt av Anthony Fauci under "XVI Internationale AIDS"-konferansen. Foto: Jorge Uzon/AFP via Getty Images

Antall dødsfall av vaksinerte personer etter Covid-19 har nå overgått de som nektet å ta vaksinen. For mer informasjon, sjekk ut filmen "Died Suddenly" på Rumble.

Willis unnlater klokelig å vinkle filmen politisk. Selv om politikere (den nåværende okkupanten av Det hvite hus og den kanadiske statsministeren Justin Trudeau) var medvirkende til å fremme denne "kuren", var det Fauci og spesielt World Economic Forums (WEF’s)-grunnlegger, Klaus Schwab, som doblet og tredoblet ned på effekten av vaksinen.

Trer fram som Darth Vader

I et klipp dukket Schwab opp, kledd som en av skurkene i "Star Wars" og presenteres som (noen vil si med forbløffende nøyaktighet) hoved-strategen for NWO. Dette gir fullstendig mening fordi faren, Eugen, ble utnevnt av naziregimet til å være direktør for det nå nedlagte ingeniørselskapet i  Zürich, "Escher Wyss AG", som forsynte Det tredje riket med turbinmotorer og flammekastere. Filmen gjør det klart at Schwabs "svidde jord-taktikk" og umettelig maktbegjær er eksempler på en metaforisk flammekasting.

"The Great Awakening"
Klaus Schwab i desember 2022. Foto: Valdarno Informo

Når det gjelder innholdet, får "Awakening" en solid femmer av fem rangeringer. Mengden data og informasjon som den nesten to timer lange filmen er spekket med, er svimlende; noe som også er litt problematisk. Filmen presenteres nådeløst fort og grenser til det overveldende. Jeg måtte pause filmen tre ganger bare for å gi mine små grå litt hvile. Det hadde ikke vært noe problem hvis Willis hadde bremset litt og gitt filmen lenger tid. For "stil og utførelse" gir jeg filmen to av fem.

Når uttrykk som "massedannelse", "sosialt kredittsystem" og "helomvending" kommer inn i leksikonet og gift markedsføres som en europeisk parfyme, kan det ikke ende bra. "Synkronisert tyranni" er merkelappen Willis bruker for å beskrive alt det som skjer nå. Det kunne ikke være mer nøyaktig eller grufullt.

Filmen er nå tilgjengelig på rumble.com

FAKTA om "The Great Awakening"

Dokumentar-film

Regissør: Mikki Willis

Spilletid: 1 t 56 min

Vurdering: 3,5 av 5

Premiere den 3. juni 2023

Ad i artikkel – AdSense
AD