KATEGORIER
  • Nyheter
  • Meninger
  • Helse & Livsstil
  • Kultur
  • Videonyheter
SØK
Mer
  • Om oss
  • Kontakt
  • < Andre språk
    • English (US)
    • English (Canada)
    • English (Australia)
    • English (Europe)
    • 中文
    • Svenska
    • Español
    • Deutsch
    • 한국어
    • עברית
    • Bahasa
    • Italiano
    • 日本語
    • فارسی
    • Português
    • Nederlands
    • Română
    • Polski
    • Русский
    • Slovenčina
    • François
    • Česky
    • Türkçe
    • Українська
    • Tiếng Việt
NyheterMeningerHelse & LivsstilKulturVideonyheter
Søkeresultat: undefined

Hvitløkens fire årstider

Vi setter hvitløken ut om høsten mens vi nyter pasta med hvitløk fra sommerens avling i påvente av at vinteren skal passere. Tykke sokker. Duftende, dampende suppe. En varm plass ved ovnen. En avling med hvitløk satt i jorden. Dette gjør slik at du kjenner deg vel om vinteren. På samme måte som du har kjøtt i fryseren eller korger med godsaker i spiskammerset, er hvitløk i jorden det ...> LES MER

Av Ari LeVaux
MEST LESTE
En frisk tarm er viktig for helsen
Det kinesiske regimet skjerper utreisekontroll og konfiskerer pass
Roboter kan være til hjelp - men kan aldri erstatte menneskelig varme
Rike kinesere pessimistiske om fremtiden
Hvordan USA kan motvirke KKP's skjulte og ubegrensede krigføring
Personvernregler
Copyright © 2020